2012. január 11., szerda

Ismételt Tisztelet egy eredeti előadónak!

Tegnap előtt halottam egy új nótát ,amit az esztergomi rapper adott ki Édesanyja emlékére.Be kell vallani,hogy könnyes szemekkel hallgattam.Aki ismeri ,az tudja,hogy a Miszter szókimondó és őszinte,de egy új arcát is megismerhetjük,hogy mennyi szeretet van benne és,hogy mennyire behatol a szöveg az ember lelkébe.Szerintem sok emberre hatott a zene,ha elvesztett valakit ha nem,mert akkora átélés van az Édesanyám című zenébe,hogy nem lehet könnyek nélkül meghallgatni!

Összerakhatjuk a kezünket,hogy itt Magyarországon van ilyen előadó,mint Mr.Busta hiszen  talán ő az egyetlen,akinek szavaiba nincsen kamu és minőségi zenékkel bombázza a YouTube és a Facebook oldalait egyre sűrűbben!

Visszatérve a zenéhez,én úgy érzem,hogy ezt mindenkihez el kell juttatni,rádöbbenti az embert nagyon sok mindenre.Hogy első a család és össze kell tartani,nem szabad gyűlölködni,hiszen ki tudja mit ad a sorsunk.
Én még nem hallottam olyan Rap-et ami ennyire tud hatni az érzelmeimre.Talán az utolsó ami rám hatott ennyire   "Ha Egyet Kívánhatnék" című nótája volt.Leírni ezeket szavakkal nem lehet,meg kell hallgatni és át kell érezni.Hálát adok az Istennek,hogy nekem még szüleim élnek,ezért én nem tudom milyen elveszteni egy szülőt,viszont ahogy a zenébe lehet hallani azt ... tényleg nem lehet leírni így.
Minden tiszteletem Zsoltié,hiszen aki követi őt az tudja,hogy mindene az édesanyja volt,ahogy a sorai között is hallható.Sokaknak a Miszter példakép,ahogy nekem is.

Mr. RealTrill Busta

Innen kívánok Zsoltinak nagyon sok kitartást ,hiszen nagyon sok mindent adott nekünk azt hiszem a zenével.Mi pedig itt vagyunk mellette és támogatjuk ez a minimum.

Édesanyja Nyugodjon Békében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése